Betrouwbare chlamydia zelftesten

Anoniem en betrouwbaar

Betrouwbare en toch anonieme chlamydia zelftest doen


Je had verwacht om er nooit mee te maken te zullen krijgen. En toch heb je er opeens eentje: een SOA. De kans is het grootst dat je dan te maken hebt met Chlamydia. Deze moeder of vader van alle soa’s komt namelijk het meest voor onder alle Nederlanders.  Het is mogelijk om besmet te raken aan de slijmvliezen van je penis of vagina of achter in je keel (via pijpen of beffen). De kans om chlamydia over te dragen van keel naar penis of vagina is wel heel klein. Hoewel je misschien denkt geen klachten te hebben, kan het toch zo zijn dat je besmet bent met deze vervelende soa en dat kan uiteindelijk heel vervelend uitpakken. Zo is het zelfs mogelijk om onvruchtbaar te worden (bij vrouwen) indien je de besmetting niet aanpakt. Aanpakken van een chlamydia besmetting gebeurt doorgaans via antibiotica. Misschien vind je het lastig om met iemand anders over je mogelijke besmetting te praten en ben je vooral op zoek naar een anonieme oplossing. In dat geval is het goed te weten dat er betrouwbare clamydia zelftesten op de markt verkrijgbaar zijn, waarbij je zelf testmateriaal verzameld en dit anoniem opstuurt naar een laboratorium.. Hierbij dient wel opgemerkt te worden dat de testen die direct uitslag geven (zonder tussenkomst van een laboratorium)  waarschijnlijk niet voldoende betrouwbaar zijn. Wil je meer weten over chlamydia zelftesten of chlamydia testen in een kliniek? Kijk dan hieronder voor meer informatie.

Anonieme en betrouwbare chlamydia zelftest vanaf €49,95

We doen het allemaal en het is heel verstandig om er af en toe even bij stil te staan, Toch is iets waar je liever niet mee te koop gaat lopen: jouw vraag of je misschien wel of niet met Chlamydia rondloopt. En misschien dat je daarom liever kiest voor een Chlamydia zelftest. Gelukkig zijn er een aantal betrouwbare zelftesten voor bijvoorbeeld Chlamydia en Gonorroe op de markt. Wil je meer informatie over deze chlamydia testen? Klik dan op de onderstaande groene button voor meer informatie.

Testen op chlamydia bij een kliniek bij jou in de buurt

Wil je zeker weten dat de chlamydia test goed wordt afgenomen? Dan ga je natuurlijk gewoon meteen naar de professional. En die vind je in één van de vele soa klinieken die Nederland rijk is. Wil je weten welke soa poli bij jou in de buurt te vinden is? Klik dan op onderstaande button.

BETROUWBAAR
GEBRUIKSVRIENDELIJK
SNELLE TERUGKOPPELING