CORONATEST TOEGANGSBEWIJS

Laat alle bezoekers van je vakantie, evenement of andere activiteit testen op locatie of ruim 125 testlocaties door heel Nederland. Met verificatie aan de deur.

Toegangsbewijs met PCR of Corona sneltesten voor organisatoren van evenementen


Na een hele lange tijd van wachten en thuis zitten,  lijkt het erop dat er vanaf de tweede helft van het jaar weer een en ander mogelijk zal kunnen zijn op het gebied van vakanties, feesten,  festivals,  restaurants en evenementen. Hoe gaat zou het zijn als de theaters en concertzalen weer opengaan en de terrasjes weer gevuld zijn met mensen.  En heel misschien kunnen festivals straks ook weer georganiseerd worden?! Het gevoel van blijheid en euforie zal ongelofelijk zijn. Het moment waarop kan worden versoepeld, zou wel eens veel dichterbij kunnen liggen dan wat we op dit moment verwachten. Wel zou het zo kunnen zijn dat voor het bezoeken van evenementen een toegangsbewijs zal worden gevraagd waaruit blijkt dat een bezoeker negatief is getest op het Coronavirus of is gevaccineerd. Organiseer je binnenkort een evenement en ben je op zoek naar een manier om alle deelnemers op de eerste plaatst te laten testen (op ruim 125 locaties door heel Nederland of gewoon door middel van een PCR of sneltest op locatie) en ook om een goede controle op Corona toegangsbewijzen plaats te laten vinden aan de ingang? Kijk dan voor meer informatie op deze pagina.

Corona verificatie aan de deur van jouw evenementenlocatie

Organiseer je een evenement en ben je op zoek naar een corona test oplossing om het evenement veilig door te kunnen laten gaan. Dan zul je op de eerste plaats mogelijk een coronatest op locatie plaats willen laten vinden (of op meerdere locaties in de directe omgeving van de deelnemers). Daarnaast wil je voorkomen dat mensen die zich niet hebben laten testen of negatief zijn getest toch toegang krijgen tot jouw evenement. Hiervoor zul je waarschijnlijk aan de deur een verificatie plaats willen laten vinden. Ben je op zoek naar een effectieve verificatie methode, dan verwijzen we je graag door naar Coronavirustest.nu. Leg je case bij hun voor, zodat er op maat naar een oplossing kan worden gezocht. Klik op de onderstaande button om je verificatie vraag voor te kunnen leggen.

BETROUWBAAR
GEBRUIKSVRIENDELIJK
SNELLE TERUGKOPPELING