CORONATEST THEATERS

Laat alle bezoekers van je concert of theatervoorstelling testen op locatie of ruim 125 testlocaties door heel Nederland. Met verificatie aan de deur.

PCR of Corona sneltesten voor organisatoren van concerten en theatervoorstellingen


Je weet pas echt wat je mist,  als je het niet meer hebt. En dat gevoel geldt na maanden van corona restricties zeker ook voor de liefhebbers van concerten en theatervoorstellingen.  Hoe leuk zou het zijn om weer naar je favoriete cabaretier te kunnen gaan in jouw favoriete theater? En wat dacht je van een concert van je favoriete band in je favoriete concertlocatie? Het lijkt misschien onmogelijk op dit moment,  maar de situatie zou in de loop van de lente wel eens sterk kunnen gaan verbeteren.  Er vinden diverse testevenementen plaats in Nederland waarmee kan worden aangetoond of er manieren zijn om op een corona proof manier een theatervoorstelling of concert te kunnen organiseren. De kans is groot dat het testen van bezoekers en het verifiëren van de aanwezigen bij binnenkomst in het theater onderdeel zullen vormen van de nieuwe mogelijkheden. Ben je verantwoordelijk voor een theater of andere concert- of evenementenlocatie in Nederland en ben je op zoek naar een bedrijf dat zorg kan dragen voor het testen van alle aanwezigen (middels een corona test op je eigen locatie of op een van ruim 125 testlocaties door heel Nederland) en tevens de verificatie aan de deur van de bezoekers,  klik dan op onderstaande button voor meer informatie.

Corona verificatie aan de deur bij jouw theater of concertlocatie

Organiseer je een evenement en ben je op zoek naar een corona test oplossing om het evenement veilig door te kunnen laten gaan. Dan zul je op de eerste plaats waarschijnlijk na denken over een goede ventilatie om coronabesmettingen tegen te gaan. Daarnaast zul je mogelijk een coronatest op locatie plaats willen laten vinden (of op meerdere locaties in de directe omgeving van de deelnemers). Daarnaast wil je voorkomen dat mensen die zich niet hebben laten testen of negatief zijn getest toch toegang krijgen tot jouw evenement. Hiervoor zul je waarschijnlijk aan de deur een verificatie plaats willen laten vinden. Ben je op zoek naar een effectieve verificatie methode, dan verwijzen we je graag door naar Coronavirustest.nu. Leg je case bij hun voor, zodat er op maat naar een oplossing kan worden gezocht. Klik op de onderstaande button om je verificatie vraag voor te kunnen leggen.

BETROUWBAAR
GEBRUIKSVRIENDELIJK
SNELLE TERUGKOPPELING