CORONATEST VERGADERING

Laat alle deelnemers van je vergadering, symposium, congres, conferentie, beurs, seminar of klantendag testen op locatie of ruim 125 testlocaties door heel Nederland. Met verificatie aan de deur.

PCR of Corona sneltesten voor organisatoren van congressen en vergaderingen


Al gedurende een jaar begint het werkende leven zich meer en meer in de eigen huiskamer af te spelen. Iedereen is inmiddels wel aan vergaderingen via online systemen gewend.  Steeds vaker hoor je de vraag of de vergadermarkt niet blijvend zal veranderen vanwege alle veranderingen van het afgelopen jaar.  En dit zou zeker waarheid kunnen worden. Toch blijkt uit alles dat mensen snakken naar intermenselijke contact in plaats van enkel via schermpjes. We denken dat het dan ook niet lang zal duren voordat de eerste vergaderingen, congressen, conferenties, seminars, symposia, beurzen en klantendagen weer plaats zullen vinden mits de maatregelen dit toe zullen laten.  Wel kan het zo zijn dat deelnemers aan een vergadering,  beurs of congres zullen moeten worden getest. Hiervoor is mogelijk afgezien van pcr of corona sneltest capaciteit ook een verificatie systeem nodig waarmee kan worden bepaald of deelnemers ook wel daadwerkelijk negatief zijn getest conform de vereisten.  Organiseer je binnenkort een vergadering,  congres,  beurs of andere activiteit en heb je hiervoor behoefte aan een test bedrijf (op locatie of op meerdere vaste locaties door heel Nederland) en daarnaast ook aan een verificatie oplossing? Klik dan door middels onderstaande button.

Corona verificatie aan de deur bij jouw congres of vergaderevenement

Organiseer je een vergadering en ben je op zoek naar een corona test oplossing om het evenement veilig door te kunnen laten gaan. Dan zul je op de eerste plaats mogelijk een coronatest op locatie plaats willen laten vinden (of op meerdere locaties in de directe omgeving van de deelnemers). Daarnaast wil je voorkomen dat mensen die zich niet hebben laten testen of negatief zijn getest toch toegang krijgen tot jouw vergaderevenement. Hiervoor zul je waarschijnlijk aan de deur een verificatie plaats willen laten vinden. Ben je op zoek naar een effectieve verificatie methode, dan verwijzen we je graag door naar Coronavirustest.nu. Leg je case bij hun voor, zodat er op maat naar een oplossing kan worden gezocht. Klik op de onderstaande button om je verificatie vraag voor te kunnen leggen.

BETROUWBAAR
GEBRUIKSVRIENDELIJK
SNELLE TERUGKOPPELING