CORONATEST FEESTEN

Laat alle deelnemers van je feest, festival, trouwerij of bedrijfsfeest testen op locatie of ruim 125 testlocaties door heel Nederland. Met verificatie aan de deur.

PCR of Corona sneltesten voor feesten en festivals


We hebben het zo lang moeten missen: het bezoeken van een leuk feest waar bijna alles mogelijk was.  Met elkaar dansen, zingen en knuffelen, weer zijn bijna vergeten hoe leuk dat was. Maar festivals werden afgezegd,  bedrijven organiseerden geen bedrijfsfeesten meer voor het personeel en bruiloften waren enkel voor een klein groepje te bezoeken (als ze überhaupt al doorgang vonden). Gelukkig lijkt er licht door te breken vanachter de donkere corona willen.  Misschien gaan we het binnenkort meemaken dat er weer gefeest kan worden.  Wel is de kans aanwezig dat dit enkel zal kunnen gebeuren als alle genodigden middels pcr of corona sneltesten zijn negatief bevonden.  Wil je zelf een feest van organiseren binnenkort en zoek je hiervoor een bedrijf die alle deelnemers kan testen op corona (op locatie of op een van ruim 125 test locaties door heel Nederland) en daarnaast kan zorg dragen voor verificatie aan de deur (zorgen dat alle deelnemers gecontroleerd kunnen worden op het wel of niet hebben van een geldig negatief coronatest bewijs)? Klik dan door middels onderstaande button.

Corona verificatie aan de deur bij jouw feest of festival

Organiseer je een feest of festival en ben je op zoek naar een corona test oplossing om het evenement veilig door te kunnen laten gaan. Dan zul je op de eerste plaats mogelijk een coronatest op locatie plaats willen laten vinden (of op meerdere locaties in de directe omgeving van de deelnemers). Daarnaast wil je voorkomen dat mensen die zich niet hebben laten testen of negatief zijn getest toch toegang krijgen tot jouw feest of festival. Hiervoor zul je waarschijnlijk aan de deur een verificatie plaats willen laten vinden. Ben je op zoek naar een effectieve verificatie methode, dan verwijzen we je graag door naar Coronavirustest.nu. Leg je case bij hun voor, zodat er op maat naar een oplossing kan worden gezocht. Klik op de onderstaande button om je verificatie vraag voor te kunnen leggen.

BETROUWBAAR
GEBRUIKSVRIENDELIJK
SNELLE TERUGKOPPELING