CORONATEST SPORTWEDSTRIJD

Laat alle deelnemers van je sportwedstrijd, toernooi, competitie testen op locatie of ruim 125 testlocaties door heel Nederland. Met verificatie aan de deur.

PCR of Corona sneltesten voor sportwedstrijden en competities


Veel sportactiviteiten zijn het afgelopen niet doorgegaan. Denk hierbij niet alleen aan grote internationale sportevenementen als de Olympische spelen en het EK voetbal maar ook aan diverse op amateurniveau uitgeoefende sporten.  Alleen een beperkt aantal veelal professioneel beoefende sporten, zoals bijvoorbeeld het internationale profvoetbal heeft doorgang kunnen vinden nadat het maanden was stilgelegd. Een dan ook alleen zonder het toelaten van supporters op de tribune.   Op amateurniveau liggen vrijwel alle contactsporten al maanden stil. De verwachting is wel dat hier misschien snel verandering in zal komen, maar dat hierbij mogelijkerwijs wel corona beperkende eisen zullen worden gesteld aan deelnemers, organisatoren en publiek op de tribune. Bent u voornemens om binnenkort een sportwedstrijd, -toernooi, -activiteit of competitie te organiseren en bent u hiervoor op zoek naar een bedrijf dat zowel het testen van deelnemers, publiek en andere aanwezigen voor zijn rekening kan nemen (middels corona testen op locatie of op ruim 125 vaste testlocaties door heel Nederland) en tevens de verificatie van de aanwezigen kan regelen aan de deur,  dan raden we u aan om door te klikken op de onderstaande button.

Corona verificatie aan de deur bij jouw sportwedstrijd

Organiseer je een sportwedstrijd en ben je op zoek naar een corona test oplossing om het evenement veilig door te kunnen laten gaan. Dan zul je op de eerste plaats mogelijk een coronatest op locatie plaats willen laten vinden (of op meerdere locaties in de directe omgeving van de deelnemers). Daarnaast wil je voorkomen dat mensen die zich niet hebben laten testen of negatief zijn getest toch toegang krijgen tot jouw sportwedstrijd. Hiervoor zul je waarschijnlijk aan de deur een verificatie plaats willen laten vinden. Ben je op zoek naar een effectieve verificatie methode, dan verwijzen we je graag door naar Coronavirustest.nu. Leg je case bij hun voor, zodat er op maat naar een oplossing kan worden gezocht. Klik op de onderstaande button om je verificatie vraag voor te kunnen leggen.

BETROUWBAAR
GEBRUIKSVRIENDELIJK
SNELLE TERUGKOPPELING