Welkom op de website van het CHECK onderzoek.

CHECK is een langlopend onderzoek naar beginnende artrose in de heup en knie. Het onderzoek is gestart in 2001 en in december 2015 heeft het laatste 10de jaars-bezoek van de deelnemer plaatsgevonden. Op deze site vindt u onder andere het laatste nieuws en algemene informatie over artrose en CHECK, waarom we deze studie zijn gestart en specifieke informatie voor u als deelnemer.

Meer informatie over de verzamelde data en gebruik van deze data, vindt u op check-research.com

 

Feb. 2018:

Inmiddels zijn de uitnodigingen verstuurd en worden de deelnemers geselecteerd voor APPROACH.

Tevens is de DAKOTA studie gestart en kunt u ook daarvoor als deelnemer benaderd worden.

Het slotsymposium FINAL CHECK is geweest. CHECK komt hiermee op zijn eindpunt. Mariska de Graauw en Janet Wesseling vertellen u in deze nieuwsbrief wat er hierna gebeurt. CHECK stopt, maar wij blijven u met enige regelmaat op de hoogte houden van de verdere ontwikkelingen. Door uw trouwe deelname is CHECK een enorm succes geworden. Daarvoor danken wij u heel hartelijk! Lees hier verder

 

Trouwe deelnemers, en gedreven professionals en onderzoekers staan centraal in deze CHECK-nieuwsbrief. Iedereen heeft zijn eigen verhaal met artrose en met het CHECK-onderzoek. CHECK is het beginpunt en nog lang niet het eindpunt van veel onderzoek naar artrose; de reden waarom u als deelnemers samen met alle andere betrokkenen zo gemotiveerd blijft!