PCR testen

PCR testen

PCR testen


Een jaar geleden had niemand nog gehoord van het woord PCR test. Dat wil niet zeggen dat je er dus ook nog nooit mee in aanraking bent geweest. Heb je je bijvoorbeeld ooit op chlamydia laten testen, dan is de kans groot dat dit middels een PCR test gebeurde (kijk voor soa testen op soa testen regio Haarlem en soa testen regio Den Haag). Maar in 2020 werd alles ineens anders. Binnen enkele weken leek daar uit het niets ineens het Coronavirus onze landsgrenzen binnen te trekken. Als in een enorme gezondheidsrace doken verschillende biomedische bedrijven op het virus met als doel om zo snel mogelijk een betrouwbare coronatest te ontwikkelen en dat lukte. En zo was de pcr test geboren. En zo kan het zijn dat binnen enkele maanden tijd vrijwel iedere Nederlander van de term “PCR test” heeft gehoord. Inmiddels kan in vrijwel elke stad een PCR test afgenomen worden om te bepalen of iemand geïnfecteerd is met Corona. Diverse websites bieden een compleet overzicht van testlocaties in ons land. Kijk bijvoorbeeld op Coronavirustest voor PCR testlocaties in Amsterdam en 90 andere locaties. Een andere handige site is Immunovalley, waar ook PCR testlocaties in kleinere steden kunnen worden gevonden, zoals Nijmegen, Den Bosch, Doetinchem en Wageningen. En deze test kan ook voor de opsporing van andere virussen worden gebruikt, zodat we een hoogstwaarschijnlijk nog veel over zullen gaan horen.

Reisvaccinaties door heel Nederland

Ben je van plan om binnenkort een verre reis te maken? Dan kan het best zo zijn dat je één of meerdere reisvaccinaties nodig zult hebben. Denk hierbij aan gele koorts vaccinatie, hepatitis B vaccinatie, hepatitis A vaccinatie, TBC vaccinatiemeningitis vaccinatie, DTP vaccinatie, buiktyfus vaccinatie en hondsdolheid. Wil je informatie over welke reisvaccinatie je nodig hebt voor je reis of wil je direct een afspraak maken? Klik dan op de onderstaande button.

SOA testen in Nederland

Wil je jezelf laten testen op de meest voorkomende soa´s of ben je eerder op zoek naar een volledige soa check? Dan kun je een betrouwbare soa thuistest doen. Of je brengt een bezoek aan een SOA poli. Testen voor veel voorkomende SOA´s zijn bijvoorbeeld Chlamydia testen en gonorroe testen. Wil je informatie over SOA testen of wil je direct een afspraak maken of een test bestellen? Klik dan op de onderstaande button.

BETROUWBAAR
GEBRUIKSVRIENDELIJK
SNELLE TERUGKOPPELING