SOA testen Amsterdam

Van Chlamydia tot Gonorroe, van Hepatitis B tot Syfilis

Soa testen in Amsterdam: soa kliniek of toch anonieme zelftest?


In een stad die zo vrijgevochten is als de stad Amsterdam, komen natuurlijk ook wel eens soa’s voor. Een vreemd positief effect van de corona pandemie is natuurlijk dat we elkaar minder vaak hebben opgezocht. En dat betreft in dat geval ook voor wat betreft nieuwe of veel wisselende seksuele contacten. Maar nu Amsterdam zich opmaakt voor een hopelijk erg “slutty summer”, is het belangrijk om ook te denken aan de preventie en de opsporing van de diverse Seksueel Overdraagbare Aandoeningen. Gelukkig heeft de stad een hele goede infrastructuur voor wat betreft soa testen. Ook is het mogelijk om in sommige gevallen een hepatitis B vaccinatie gratis te krijgen.  Ben je op zoek naar een soa kliniek in Amsterdam, dan heb je voldoende keuze uit soa klinieken bij jou in de buurt.  Wil je meer informatie over een soa poli in jouw regio of een anonieme zelftest? Kijk dan hieronder voor meer informatie.

Anonieme soa zelftest doen in Amsterdam

We doen het allemaal en het is heel verstandig om er af en toe even bij stil te staan, Toch is iets waar je liever niet mee te koop gaat lopen: jouw vraag of je misschien wel of niet met een Seksueel Overdraagbare Aandoening rondloopt. En misschien dat je daarom liever kiest voor een SOA zelftest. Gelukkig zijn er een aantal betrouwbare zelftesten voor bijvoorbeeld Chlamydia en Gonorroe op de markt. Wil je meer informatie over deze soa zelftesten als alternatief voor een bezoek aan een soa kliniek in Amsterdam? Klik dan op de onderstaande groene button voor meer informatie.

Vindt een soa kliniek bij jou in de buurt in Amsterdam

Wil je zeker weten dat de soa test goed wordt afgenomen? Dan ga je natuurlijk gewoon meteen naar de professional. En die vind je in één van de vele soa klinieken die Amsterdam rijk is. Wil je weten welke soa poli bij jou in de buurt te vinden is? Klik dan op onderstaande button.

BETROUWBAAR
GEBRUIKSVRIENDELIJK
SNELLE TERUGKOPPELING