SOA testen Rotterdam

Van Chlamydia tot Gonorroe, van Hepatitis B tot Syfilis

Soa testen in Rotterdam: soa kliniek of toch anonieme zelftest?


Het is niet iets wat je snel aan zult denken na afloop van een pandemie. De afgelopen periode hebben veel mensen “huidhonger” geleden en voor veel singles is seks dan ook iets geweest wat ze gedurende de lockdown hebben moeten missen.  Maar wellicht sta je nu weer klaar in de startblokken om nieuwe mensen te ontmoeten, veel te knuffelen en los te gaan tijdens een geweldige “slutty summer” in Rotterdam. We begrijpen je enthousiasme en het bevrijdende gevoel na maandenlang mijn of meer verplicht bijeen te hebben gezeten,  maar doe het wel veilig! En mocht het dan toch niet veilig zijn gegaan, laat jezelf dan in ieder geval testen op soa’s. Dit kan op diverse soa testlocaties in Rotterdam, waar getrainde professionals je op een discrete wijze verder helpen. Ben je toch op zoek naar wat meer anonimiteit, dan kun je denken aan één van de soa zelftesten. Hieronder vind je meer informatie voor beide soorten soa testen voor Rotterdammers.

Anonieme soa zelftest doen in Rotterdam

We doen het allemaal en het is heel verstandig om er af en toe even bij stil te staan, Toch is iets waar je liever niet mee te koop gaat lopen: jouw vraag of je misschien wel of niet met een Seksueel Overdraagbare Aandoening rondloopt. En misschien dat je daarom liever kiest voor een SOA zelftest. Gelukkig zijn er een aantal betrouwbare zelftesten voor bijvoorbeeld Chlamydia en Gonorroe op de markt. Wil je meer informatie over deze soa zelftesten als alternatief voor een bezoek aan een soa kliniek in Rotterdam? Klik dan op de onderstaande groene button voor meer informatie.

Vindt een soa kliniek bij jou in de buurt in Rotterdam

Wil je zeker weten dat de soa test goed wordt afgenomen? Dan ga je natuurlijk gewoon meteen naar de professional. En die vind je in één van de vele soa klinieken die Rotterdam rijk is. Wil je weten welke soa poli bij jou in de buurt te vinden is? Klik dan op onderstaande button.

BETROUWBAAR
GEBRUIKSVRIENDELIJK
SNELLE TERUGKOPPELING