SOA testen

Van Chlamydia tot Gonorroe, van Hepatitis B tot Syfilis

Soa testen op diverse locaties door heel Nederland


Soa’s en de 1.5 meter samenleving, het lijken elkaars tegenpolen te zijn. En inderdaad zagen we de vraag naar soa testen gedurende de corona crisis geleidelijk aan afnemen. Veel singles stopten helemaal met daten en degenen die wel doorgingen met daten waren stukken voorzichtiger in de omgang met elkaar. Ook dating tussen swingers en andere gebonden mensen met een wat vrijere kijk op de liefde gingen terug naar een heel laag pitje. Je zou je bijna af van vragen of soa testen nog wel nodig zijn om het nieuwe normaal? Maar de verwachting is dat mensen elkaar weer massaal gaan opzoeken zodra de corona vaccinaties ervoor hebben gezorgd dat het weer veilig kan. En het zou zomaar kunnen dat we een heel broeierige zomer tegemoet zullen gaan. De term “slutty summer” is al meerdere malen gevallen. Dus wil.je veilig kunnen genieten van deze slutty summer, vergeet dan niet om je af en toe ook even te laten testen op het hebben van een soa. Van chlamydia tot gonorroe, van hepatitis B tot syfilis, je wilt het zelf vast liever niet krijgen, maar doorgeven aan de mensen waarvan je houdt wil je vast en zeker ook voorkomen. Op deze pagina vind je met informatie over soa klinieken, maar ook hoe je het beste anoniem een soa test kunt doen.

Anonieme en betrouwbare soa zelftest vanaf €49,95

We doen het allemaal en het is heel verstandig om er af en toe even bij stil te staan, Toch is iets waar je liever niet mee te koop gaat lopen: jouw vraag of je misschien wel of niet met een Seksueel Overdraagbare Aandoening rondloopt. En misschien dat je daarom liever kiest voor een SOA zelftest. Gelukkig zijn er een aantal betrouwbare zelftesten voor bijvoorbeeld Chlamydia en Gonorroe op de markt. Wil je meer informatie over deze soa thuis testen? Klik dan op de onderstaande groene button voor meer informatie.

Vindt een soa kliniek bij jou in de buurt

Wil je zeker weten dat de soa test goed wordt afgenomen? Dan ga je natuurlijk gewoon meteen naar de professional. En die vind je in één van de vele soa klinieken die Nederland rijk is. Wil je weten welke soa poli bij jou in de buurt te vinden is? Klik dan op onderstaande button.

BETROUWBAAR
GEBRUIKSVRIENDELIJK
SNELLE TERUGKOPPELING