SOA zelftesten

Van Chlamydia tot Gonorroe: betrouwbare thuis testen

Betrouwbare Soa zelftesten


Het is een van die intieme momenten die je natuurlijk het liefste voor jezelf houdt: het doen van een soa test. Het is misschien een angstbeeld van je om met die ene bekende tegen te komen in de wachtkamer van de soa kliniek. Of die ongemakkelijke situatie als de deur van de soa behandelkamer open gaat en je ineens in de ogen kijkt van die veel te knappe dokter. Het is dan ook niet raar als je op zoek gaat naar een anonieme oplossing die in betrouwbaar is.  En juist dat laatste is een cruciaal punt. Er zijn namelijk een heleboel soa thuistesten verkrijgbaar op de markt die direct een uitslag geven,  zonder dat er überhaupt een laboratorium aan te pas komt. Nu heeft het RIVM enkele jaren geleden nog geoordeeld dat deze thuis soa sneltesten niet betrouwbaar genoeg zijn voor gebruik.  Gelukkig bestaan er wel betrouwbare thuistesten voor soa’s. Hierbij stuur je het afgenomen testmateriaal op naar een laboratorium en krijg je anoniem het testresultaat doorgegeven. Kijk hieronder voor meer informatie over deze soa testen voor thuis.

Anonieme SOA zelftest

We doen het allemaal en het is heel verstandig om er af en toe even bij stil te staan, Toch is iets waar je liever niet mee te koop gaat lopen: jouw vraag of je misschien wel of niet met een Seksueel Overdraagbare Aandoening rondloopt. En misschien dat je daarom liever kiest voor een SOA zelftest. Gelukkig zijn er een aantal betrouwbare zelftesten voor bijvoorbeeld Chlamydia en Gonorroe op de markt. Wil je meer informatie over deze soa zelftesten? Klik dan op de onderstaande groene button voor meer informatie.

Vindt een soa kliniek bij jou in de buurt

Wil je zeker weten dat de soa test goed wordt afgenomen? Dan ga je natuurlijk gewoon meteen naar de professional. En die vind je in één van de vele soa klinieken die Nederland rijk is. Wil je weten welke soa poli bij jou in de buurt te vinden is? Klik dan op onderstaande button.

BETROUWBAAR
GEBRUIKSVRIENDELIJK
SNELLE TERUGKOPPELING